Előzetes bejelentkezés: +36 30 555-3898

Néhány mondat rólam...

 

Hagymássy Zsuzsanna

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta


2008-ban szereztem pszichológus alapdiplomát a Debreceni Egyetemen, majd 2013-ban "kiválóan megfelelt" minősítéssel végeztem szintén a Debreceni Egyetemen, mint felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus.

Tanulmányaim szakpszichológusi tanulmányaim alatt további képzésekkel bővebb ismereteket szereztem a családterápia és a katatim imaginatív pszichoterápia területén, amelyeket a mai napig hasznosítok praxisomban.

Eközben 2008-tól pszichológusként dolgozom a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház Pszichiátriai Osztályán, illetve fogadok betegeket a Kórház pszichológiai ambuláns szakrendelésén.

2020-tól a budapesti Semmelweis Egyetem által szervezett, pszichoterapeuta szakvizsgára felkészítő képzésen vettem részt, ahol 2022. novemberben "kiválóan megfelelt" minősítéssel szakvizsgát szereztem, mint pszichoterapeuta. A képzés a kognitív és viselkedésterápiás elemeket helyezi a középpontba, mely szemléletet én is gyakran alkalmazom a terápiák során.

Pschichológiai magánrendelés keretein belül 2013-tól fogadok pácienseket sárospataki rendelőmben. Ez idő alatt a pszichológiai problémák széles palettájával találkoztam, és szereztem tapasztalatot a kezelési módszereket illetően.

    TV-interjúk

    Első találkozás előtt talán közelebb hozhatja leendő pácienseimet, ha betekintést kaphatnak munkám részleteibe, hallhatják a hangom, megismerhetik a beszélgetési stílusom. A TV-interjúk a szerkesztők törekvése a társadalmat széles körben érintő problémák rövid feltárása, amelyet később privát terápiák formájában tudunk ízekre szedni.

    Készítsd el weboldaladat ingyen!